SİVAS / ŞARKIŞLA - Sefil Selimi Ortaokulu

YUSUF DOĞAN - OKUL MÜDÜRÜ

1980 yılında Şarkışla´da dünyaya gelen Yusuf Doğan; ilkokuku, ortaokulu ve liseyi Şarkışla´da okudu. Atatürk Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği bölümünden 2002 yılında mezun olup Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve denetimi alanında yüksek lisans yaptı.

Öğretmenliğe 2002 yılında Kayseri Talas Fatma Aksoy Ortaokulu´nda başlayan Yusuf Doğan burada 4 yıl görev yaptı.  2006-2008 yılları arasında Sivas Yaramış ortaokulu´nda öğretmen olarak görev yaptıktan sonra 2008-2013 yılları arasında Sivas Durdulu Ortaokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2013’ ten 2018 yılına kadar Kızılcakışla Fatih Ortaokulunda okul müdürü olarak çalıştı. 2018 yılında Sefil Selimi Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.